Njësite spaciale  Anti-Terrorist (SAJ) të Serbisë të MUP-it

Preshevë, 15 janar -“Anëtarët te Ushtrise Serbe -SAJ drejt kufirit me Kosovën” (“Pripadnici SAJ idu na granicu s Kosovom” dhe “ALO! SAZNAJE Pripadnici SAJ idu na granicu s Kosovom“) eshte yk titulli i gazetes serbe ALO e cila shkruan se  sipas redaksisë kane pare  lëvizje të ushtrisë. “Hello!” ka mesuart se atop forca janë anëtarë njësive Antio-Terroriste-SAJ, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.
Sipas Alo  “ka ndodhur të dielën pasdite se kane pare lëvizjet e Ushtrisë së Serbisë të kufirit administrativ me Kosovën.”

Pra, ne kemi qenë të njoftuar se ata janë duke u larguar nga Kragujevci, Kraljeva vërejtur katër automjete të blinduara të cilat kanë kaluar nën përcjellje të policisë. SDikur “Alo” edhe emdiat tjera ne Serbi (“Nikolić: Srbija je spremna da pošalje vojsku na Kosovo“) flasin për instalimin  eketyre forcave të mëdha ne e Lugine, kuf me Kosoven.

Si “Alo!” mësuar, është e vërtetë se ata kaluan në automjete të iblinduara, por kjo nuk është lëvizjet e ushtrisë serbe, por automjetet e Njësisë speciale anti-terroriste (SAJ) të MPB-së së Serbisë.

Të dielën, ka pasur një sesion të Këshillit për Sigurinë Kombëtare, i cili kryesohet nga Presidenti i Serbisë.

Tomislav Nikoliq në fund të seancës iu drejtua gazetarëve dhe tha se Serbia, nëse është e nevojshme, për të dërguar ushtrinë në Kosovë për të parandaluar vrasjen e popullatës serbe.

SHPËRNDAJE