Presidenti i Francës, Emmanuel Macron, e ka emëruar Gabriel Attal, 34 vjeç, kryeministër të ri, raporton The Guardian.

Attal është kryeministri më i ri dhe i pari homoseksual i Francës.

Kujtojmë se dje tha dorëheqje Elisabeth Borne nga posti i kryeministres së Francës.

SHPËRNDAJE