Kemajl GOCA

 

Xhudo rekomandohet nga Bordi Ekzekutiv i KOK-ut për t’u vlerësuar me maksimumin e pikëve (100)!

Futbolli është sporti më masiv në Kosovë, është renditur në vend të gjashtë në kategorizim! Basketbolli është sporti më i organizuar në vendin tonë me klube në kategoritë e ndryshme dhe është në vend të pestë në kategorizim!

Po ashtu edhe hendbolli në vend të katërt, para tyre janë karateja dhe volejboll.

SHPËRNDAJE