Fustani i Michele Obamës 7 000 $ ose 20 mijë bukë, ka skandalizuar Amerikën. Sjellja e Michelle Obama me fustanin e saj prej 7 000 $  me rastin e ceremonisë së hapjes së Lojrave Olimpike në Londër nuik eshte mirpritur nga pejsë marrësuit, publiku qe mun të kete dëmtuar më së shmti burrin e saj presidnetin amerikan. njofton agjencia infomative kombëtare “Presheva jonë” duke ju referuar mediave botërore

 

Londër, 31 korrik

 

Ajo me ketë fustan me cmimin maratonik ka thyer vrullin e burrit të saj president në garën përfundimtare të zgjedhjeve amerikane...vazhdon përmes Like… [wp-like-locker] Zonja e parë e ka në çdo rast hedhur tronditje serioze nga postimi i veshur në një vlerë argjend-qëndisur me një cmim prej 6800 $ (apo mbi 5500 €). kanë konstatur shume analiste, që sipas tyre me cmimin efustanin te Michele Obames mund të blehen 20 mijë bukë qe do të mund ta ushqente ta zëmë pë rnjë vit një lagje në Afrikë.

 

(Michelle Obama wears $6,800 Jacket to London Soiree    The liberal media was all upset that “elitist” Ann Romney wore a $990 top during a May interview on “This Morning.” Yet this same media cheered the fashion and style of Queen Michelle Obama whose taste.)

 

Mbi 7000 dollar fustan veshur nga zonja e parë në Londër nme ceremonine lojrave olimpike jo vetem se ra ne sy por edhe u kritikua ashpër nga te praishmit dhe shume media. Keto shkrime për fustanin e zonjës së parë amerikane qofshin edhe fushatë për zgjedhjet e reja në Amerikë, megjithatë nuk i  e han pazari, kanë konstatur shume analiste, që sipas tyre me cmimin efustanin te Michele Obames mund të blehen 200 mije buke qe do të mund ta ushqente ta zëmë pë rnjë vit një lagje në Afrikë.

 

 

Zemërim mbi sjelljen e Michelle Obama me rastin e ceremonisë së hapjes së Lojrave Olimpike në Londër ajo do të thyejnë vrullin e burrit të saj president në garën përfundimtare të zgjedhjeve amerikane ? Zonja e parë e ka në çdo rast hedhur tronditje serioze nga postimi i veshur në një vlerë argjend-qëndisur me një cmim prej 6800 $ (apo mbi 5500 €).

Që nga fillimi i fushatës së Obamës, Michelle ka miratuar me të vërtetë një vështrim të më të kujdesur për të, në pikën e krijimin e vetë si një ikonë e stilit bashkëkohor. Ajo gjithashtu shfaqet dukshëm në 100 njerëzit më me ndikim të lartë në historinë e modës të përpiluara nga revista Time, krahas Coco Chanel, Michael Jackson, apo Lady Gaga.


Në kohën e fushatën presidenciale, ngjarja ka koinciduar mirë dhe ishte një ushqim i mrekullueshëm për opozitën konservatore Amerikane, të cilën disa komentatorë dënojnë “e shëmtuar e zonjës Obama, i cili vesh një fustan me vlerë më shumë se paga mesatare e një çifti amerikan, atëherë

 

 

Ashtu si popullsia po përballet me sfida të papara. “Michelle Obama nuk është sigurisht më e shtrenjtë e zonjat e para, dhe veshjet e saj pales në krahasim me atë të Kate Middleton, e vetë (nganjëherë) tifoz i veshjet shumë të lirë, por duhet të përballen me zjarrin Mbështetësit kritike të Ann Romney dhe Sarah Palin.
Megjithatë, ajo ka marrë mbështetjen e zgjedhjes në personin e Robert Verdi, stilist dhe projektuesi për shumë yje të Hollivudit. Pas kujtuar se zonja Obama veshur Wu rregullisht veshje për Target nën 40 $, projektuesi ishte indinjuar me trajtimin ai u rezervua, duke specifikuar se përshtaten veshur nga Zonja e Parë është projektuar dhe ndërtuar në Shtetet e Bashkuara dhe se duke vepruar kështu, ajo ndihmoi mbështetur rimëkëmbjen ekonomike kombëtare …[/wp-like-locker]

SHPËRNDAJE