Résultat de recherche d'images pour "thaci vlora citaku"Preshevë, 2 mars  -Ambasadroja e Thacit, Vlora Citaku ne Amerike deri tash me shume ka shenuar gafe dhe llafe se ka kryer misionin e saj me nderë, hiq ato ne KS te OKB-së e cila ishte thjeshte nje lexuese (pasi ishte kyreerr disa kurse te gjuhes angleze sa ishte ne kabinetin e Thacit si sekretareshe) e letrave-raporteve te shkruar nga Prishtina. Merre me mend Vlora Citakut, publikon letrat e ngushllimeve?! Abuzim me te vdekurit e miqve tanë, ka shkruar agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Presidenti Thaci duhet te largoj nhna posti siq e ka emeruar ish-sekretaren e tij si ambsadore ne Amerikë!

Ajo ben c’mos vetëm e vetem te mbetet nëpër gazeta. Veq ner seri shkrimeve te mediave shqpatre dhe atyre ne ballkan se Vlora Citaku eshte nje “shfalerke” e Hashim Thacit ne Amerikë ajo ka bere nje ser gafesh duke ngaterruar misionin e saj duke i qitur faqe te zeze ambasades dhe imazhit te Kosovës.

Te kujtojmë letrat e seja personale sexiste e romantike me ish-shefin e diplomacise serbe Vuk Jeremic, pastaj gafi i radhes me dofar autobusa neper ne Nish e cila me do dekelarata, “budallakia” me pas ju kerkoi falje Serbisë para ca vitesh per disa vleresime paushalle?!.. Citaku ne fillim e cilas deshi te shitet “patriote” na Amerika (thuajse spati kush nga Presheva apo Kosova) te “Denoj sulmin e autobusave të Kosovës në Serbi” e cial pask pak oresh ne stilin e  Thacit,  pshytej e lipije..reagon ku mediat shkruajten me pas se “Çitaku demanton sulmin e autobusit kosovar në Serbi”

“Vlora Çitaku ngushllon të prekurit nga tragjedia në Kolumbi.”, “Vlora Çitaku ka shprehur ngushëllime për viktimat në Itali.”, “Vlora Çitaku merr letër nga George W. Bush” (kupto kjo i ka shkruar dhe i ak thnene Bushit ne fund ju lutem ma ktheni përgjigjen?!) pra keta jane dios atituj ne ope¨rtalet kosvare qe iio sponzotinon apo i ka nen kotroll vete Vlora Citaku apo shkrime qe publikohen permes intevrenimeve te Hashim Thacit per ta ngritur sa ma lart “miken” Vloren.

 

Diteve te fundit eshte pare nje pergjiie, flamdnerim e fmailje sse Bujshit te ciklet humben babin e tyre ish -presidentin plaku te Amerikës. Kete pergjigje ambasadorja e Hashim Thacit ne Amerike pa hezitim dhe me insitim tek mediat qe ka infulence apo tek to qe njihen si te Thacit apo PDK-së, ka publikuar.

Nga analiste shqiptare ky gjest i Vlora Citakut eshte naiv e cila cdo gje te vogel e shfyrtezon per fushate , karrier, madje duke mos kursyer as te vdekurit?!. “Publikimi i letrat e ngushllimeve eshte spekuim dhe abuzim me te vdekurit e miqve tanë. Aq me keq truop me i madh eshte kur kjo behet nga nje mabsadore e nje vendi. Kjo te dndhte nev ndet perednimore, automatikisht do te supsoendohej nga posti ” kane then anlsitet për agejncine e lajmeve “Presheva jonë”

Nuk eshte kjo hera e pare qe ambasadroja e Thacit ne Amerike manpulon me funskionin e saj me letra apo fotgrofi gjoja per takime me personliatete e cila takon korridoreve apo neper bankete e rralle e hiq nëpër konferenca.

Ctaku, nuik ndalet ajo merr guximin pa kureefare turpi abuzon edhe me vdkekjen e babait te Gerog Bushit dhe ben fushate me letra te ngushlilimeve e cila boton foto me Bushit duke u zgerdhire?! Ne fakt Georg Bushit ketyre diteve ju eshte pergjigjru se paku 10.000 letrave ne mbare boten qe i kane shprehur ngushllime. Merre me mend sikur te botoheshin gjitha keto letra npër mediat boterore?! Por këte bene vetem ambasadorja.

Agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” ka mesuar se Citaku fillimisht i ka shkruar Georg Bushit e cila në fund te letres ajo ka shkruar “i nderuar Bush pres pergjigjien, pres leren e juaj ..”

Fushate naive e Vlora Citakut. Ju shkruan letra personalieteve, per t’i shkuar ato dhe pastaj i ben publike. Kosova a po bëhet shteti i deklaratave dhe letrave.

Merre mend Georg Bush nuk ka njftuar apo nuk ka shkruar nëpër gazeta se ka pranuar leter ngushllimi nga Citaku. As vet Citaku nuk njdftoi se i dergoi ngushllime. Por kjo fundit konfirmon se “paska marrur leter nga Gorg Bushi?!” me me med titujsh gazetash ?! A s’eshte kjo fushate naive dhe abuzim me te vdekurit e miqve tanë ?!

Do perkutjuar edhe nje involvim te kote te saj se fundit me rastin e vdeksej se djalit te akadikut Nexhat Daci. pra kjo ihsdte lora Citaku e cila i fut hundet ku dushet e ku s’duhet. Ambasadorja e Thacit, Vlora Citaku nje manipulatore e cila abuzon me funksionin e saj edhe me të vdekurit vetem e vetëm të dal nepër gazeta, prandja edhe presidenti Thaci duhet te largoj nhna posti siq e ka emeruar ish-sekretaren e tij si ambsadore ne Amerikë!

SHPËRNDAJE