(shiko posht VIDEO te TV Presheva Jonë)

Moskë, 4 mars

– FEMEN to Putin: ‘You Can’t Fuck Us!’

Policia ka arrestuar aktivistet e grupit Femen nga Ukraina të cilat kanë bërë përpjekje që lakuriq të protestojnë në ditëm e zgjedhjeve në Moskë, në vendvotimin e Putinit.

Tri vajzat nga Lëvizja Femen janë arrestuar në vendvotim pak çaste para se kryeministri dhe kandidati për president, Vladimir Putin, ka votuar. Njëra nga vajzat në gjinjtë e saj ka pasur të shkruar “Unë vjedh për Putinin”, (Partia e mashtruesve dhe e hajnave”, fjalë këto me të cilat përshkruhet partia e Putinit, Rusia Unike.

SHPËRNDAJE