Preshevë, 26 prill  -Një person është qëlluar me armë zjarri në lagjen Arenes në Toulouse të Francës në natën mes së 25-26 prillit, njofton agjecia e lajmeve “Presheva jonë” duke ju referuar burimeve te policise franceze.

Mesohet se viktima e ketij sulmi me plujmb ne kokë eshte nje person me origjine shqiptare. (“D’origine albanaise, la victime a été blessée à la tête, rapporte par ailleurs une source judiciaire.”) Ky 40-vjeçar eshte plagosur rëndë dhe u dërgua menjehere ne urgjence  spital. Gjendja e të plagosurit është mjat kritike për jetën.. Rreth ketij sulmi pollcia francese abshke me miknistrin pulbike po vazhdon hetimet deri në ndriqimiin e rastit qe per momentin ende nuk dihet motivi.

 

SHPËRNDAJE