Raportohet se Marie-Tereze Bardet, që konsiderohej gruaja më e vjetër në Evropë, ka vdekur pak ditë pasi e festoi ditëlindjen e saj të 114.

Ajo vdiq të premten në shtëpinë e pensionistëve në Pontshato, fshat në pjesën perëndimore të Francës.

Ajo ishte e lindur më 2 qershor dhe i kishe dy fëmijë, 7 nipër e mbesa, 15 stërnipër e stërmbesa dhe 6 stër-stërnipër e stër-stërmbesa!

Personi më i vjetër i njohur është Besi Kuper në Shtetet e Bashkuara, me 115 vjet.

SHPËRNDAJE