frrrKy duket se është një vit i vështirë për Francën. Sikur të mos mjaftonte terrori dhe grevat, tashmë edhe zjarret.freff

Më shumë se 2 mijë zjarrfikës po luftojnë kundër zjarreve në zonën e Marsejës. Thuhet se zjarret janë shpërndarë nga barbekjytë ilegale. Ky është një rajon i mbushur me turistë. Zjarret këtë verë kanë rrënuar zona të tëra edhe në Madeira të Portugalisë.frfgg

SHPËRNDAJE