Forumi i gruas i Partise Demokratike Shqiptare, sonte me fillim prej ores 19.00, ne restaurant “Europa 3” fton te gjitha grate dhe vajzat e Komunes se Presheves qe se bashku, te shpalos planin dhe programin e PDSH gjate mandatit per te cilin po garojne, duke theksuar sidomos planet dhe projektet te cilat ne veqanti prekin gruan.

SHPËRNDAJE