20160226154729688646Pjesëtarët e forenzikës në këto çaste kanë hyrë në Kuvendin e Kosovës.

Ata janë te pjesa në të cilën rri ulur opozita, dhe po kërkojnë nëse aty ka ende gaz lotsjellës të deputetëve të opozitës.

Dy herë sot është hedhur gaz lotsjellës në Kuvendin e Kosovës nga deputetët e opozitës që po kundërshtojnë zgjedhjen e Thaçit në krye të shtetit.

SHPËRNDAJE