Dorezimi i lutjeve te bashkangjitur me dokumentet perkatese duhet dorëzuar deri me 15.01.2011 perms Fax +41 61 683 23 58 ose te ndonjë nga anetarët e kryesisë se fondit. Shiko me gjeresisht faqen e internetit të fondit www.fondihumanitar.ch

 

Cyrih, 26 dhjetor (AIK-Persheva Jone)

 

Keshtjella PEPSHI

Fondi Humanitar i Kosovës Lindore (FHKL) me seli në Cyrih te Zvicër, per studentët nga komunat shqiptare (Presheve, Bujanoc dhe Medcegje) ndane bursa për vitin e ri akademik 2010-11. Vlera e keytre bursave p¨er studntet tnae do të jetë deri ne 100.-CHF per cdo muaj. Beneficuesit studente te Kosoves Lindore kete bursë do ta shfrytezojne pergjate 10 muaj, pra nga shtatori 2010 deri në qershor te vitit te ardhshem (2011) kur edhe perfund viti akademik.

Sipas drejtuesve te ketij fondaconi dedikuar studenteve te Kosoves Lindore ”Kandidati për bursë duhet t’i plotësojë disa kushte. Ai, perveq qe të jetë student i rregullt në ndonjë nga faklutete e univerziteve tona, kandidati duhet të jetë së paku student (e) i vitit te dytë, e tutje.. gjendja ekonomike materiale në familje jo e mirë, të jetë banor i perhershëm i Kosoves Lindore…”

Dorezimi i lutjeve te bashkangjitur me dokumentet perkatese duhet dorëzuar deri me 15.01.2011 perms Fax +41 61 683 23 58 ose te ndonjë nga anetarët e kryesisë se fondit. Shiko me gjeresisht faqen e internetit të fondit www.fondihumanitar.ch

SHPËRNDAJE