Florian Marku dhe Chris Kongo po lufton në O2 Arena në Londër.

Kjo ndeshje e peshës së lehtë është pjesë e një eventi të duelit më madhor Frazer Clarke – Fabio Wardley.

Marku është futur në ring, nën shoqërimin e Noizy-t.

Marku dhe reperi janë futur brenda, me flamurin e Shqipërisë në krahë.

 

SHPËRNDAJE