Dëgjone, dëgjone deputetin Riza Halimi cfarë flet n’midis Beogradit për shqiptarët e Luginës së Preshevës. RIZA HALIMI; Askush nuk merret me problemet kyce (Haljimi: Niko se ne bavi ključnim problemim) ka thënë deputeti gjithpopullor në një inetrvistë dhënë sot agjencisë Beta. Sipas z.Halimi, Beogradi shqipatrët  e Luginës duhet t’i trajtoj si subjekt e jo si objekt ! Në këtë intervistë ai po ashtu kritikon ashpër qeverinë serbe për neglizhencën dhe injorancën ndaj kërkesave të palës shqiptare në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegj…Për të dëgjuar më gjerëisht ket intrvistë mund të klikoni më poshtë në linkun dhe mund ta shihni dhe dëgjoni me sytë e veshët e juaj se cfare flet deputeti ynë n’midis Beogradit për shqiptarët e Luginës së Preshevës karshi regjimit të Beogradit..

 

http://www.beta-video.tv/?page=play&id=22939&naslov=Haljimi

SHPËRNDAJE