Gjenevë, 2 mars  -Në kuadrin e festivalit të madh të filmit në Berlin qe bashkoi  255 profesionistë të filmit nga 86 vende te botes, aty ishte edhe regjisori 30-vjeçar nga Zvicra me origjine nga Kosova (“Le réalisateur suisse Fisnik Maxhuni sélectionné à Berlin”) njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” nga Zvicra.

Ky evenement te emruar “Talentet e  Berlinales” u zhvillua në kuadrin e festivalit të madh të filmit në Berlin bashkon  255 profesionistë të filmit nga 86 vende.

Quhet Fisnik Maxhuni është një nga 255 artistët që është zgjedhur për Talentet e Berlinale.

Fisnik Maxhuni erdhi në Zvicër kur ishte fëmijë. Ai u rrit në Neuchâtel dhe pas një Master në Londër, ai fitoi një Master të dytë të kinemasë midis ECAL dhe HEAD. Fisnik Maxhuni është i lindur në Kosovë ndërsa në Zvicër ka ardhur si fëmijë. Është rritur në Neuchâtel dhe pas një Masteri të kryer në Londër.

 

SHPËRNDAJE