Federata e Futbollit e Kosovës ndihmoi sërish klubet e Superligës.

Madje, këtë herë përkrahja financiare mdodhi pak para festës së Fitër Bajramit.

Gazeta Olle mëson se FFK ndau nga 15 mijë Euro për klubet e Superligës.

Shumica e klubeve me këto para ua ndanë gjysmën e pagave të lojtarëve.

Po ashtu, FFK ka pajisur klubet edhe me të gjitha pajisjet dhe preparatet dezinfektuese, duke përfshirë këtu edhe tabelat dezinfektuese që do të jenë në çdo stadium para ndeshjes.

SHPËRNDAJE