Derisa kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, po e përgatit terrenin për tu futur në bisedime me Serbinë, deputeti dhe nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Fatmir Limaj sapo deklaroi në një tubim në Kleçkë të Malishevës se është kundër bisedimeve me Serbinë. “Kosova e ka përcaktuar fatin e saj dhe nuk kemi nevojë të bisedojmë më Nikoliqin”, tha shkurt deputeti Limaj.

SHPËRNDAJE