Nënkryetari i PDK-së dhe deputeti i Parlamentit të Kosovës, Fatmir Limaj para pak çastesh ka hequr dorë nga imuniteti i deputetit të cilin e kishte fituar nga zgjedhjet e fundit për Kuvendin e Kosovës. Fatmir Limaj këtë vendim e mori pasi që ndaj tij është ngritur kallëzim penal për vepra të rënda penale të supozuara se kanë ndodhur 12 vjet më parë. Ai u mor mbrëmë në pyetje nga prokurorët e EULEX-it por në orët e vona u la i lirë.

SHPËRNDAJE