Në orët e paraditës korrspondenti i agjencisë infromative kombëtare “Presheva Jonë” përkundër panikës dhe rrëmujë sot ka arritur konktauar familjarët e disa të arrestuarve. Ata ishin thellë të piklluar për kindnapimin e djemve të tyre në gjumë, të ciéë tu morën para syve të fë mijëve, para grave e faailjarëve të tyre.

 

“Ishte tmerr dhe terror i madh kur pamë 20-30- poclië në oborrin tonë…U futën në dhoma, bastisën dhe muarën djalin tonë dhe në pranin të  fëmijëve  i hypën në marica, duki lënë ata  duke qarë piskatur…” rrefen për agjencinë tone N.Q nga Tërnoci e cila kishte ndjekur arrestimet përsëafërmi, njèherit familjare e njëritë të arrestuarve.

 

 

Madje disa nga familjarët e të arrestuarve shprehën keqardhje se sot paskan degjuar e lexuar lajme se arrestimet  në fjalë po lidhen me rastin Limaj. Njëri nga familjat e këtyre të arresturve ka deklaruar agjencisë sonë se kjo është turp për disa mediume tona.

 

Familjarët e të arrestuarve në Bujanoc këkrojnë nga disa media kosovare t’mos përdoren bijtë tyre për marketing politikë, sepse siq u shprehën ata, arrestime ka pasur vazhdimisht në Luginën e Preshevës sikur që ka pasur vazhdimisht edhe lirime nga burgjet apo nga akuza të ndryshme të shqipatarëve edhe para lirimit të Limajt, për cka disa mediume u manipuluan nga media serbe.

SHPËRNDAJE