1480621845flash

Duket se suksesi që Snapchat ka arritur si aplikacion përbën një shqetësim për Facebook, pasi ky i fundit ka tentuar në vazhdimësi të kopjojë Snapchat përgjatë viteve të fundit.

Tani Facebook ka sjellë një kopje të re të Snapchat që e ka quajtur Flash. Pas Messenger, Flash është lançuar fillimisht në Brazil në versionin Light.

Facebook si duket shpreson të shkarkojnë këtë apliakcion dhe kështu të largohen nga Snapchat, tch

Nëse Flash do të marrë famën që drejtuesit e Facebook presin, atëherë Snapchat do të duhet të shpikë diçka të re për të qenë sërish në krye të konkurrencës.

SHPËRNDAJE