Prishtinë, 14 mars -Jo vetem spitalket dhe shteti por edhe Kompania KING RENTA-CAR eshtze moblizuar ne maksimum për kujdesin dhe shëndetit e udhëtareve te saj perballe Cornavirusit. Ne si kompani sherbyese me vetura për  turistet, mysafiret dhe qyetaret tane jemi ne gjendje gatishmeri dhe me ne klientet jane te sigurt për vozitur rehatshme.” ka thëne sot per agjencine e lajmeve “Presheva Jonë” drejtori i “King Renta-Car” z.Fidan Bujupi

Kompania KING RENTA-CAR  eshte themeluar ne vitin 2005, ku fillimisht ofronte shit blerjen e veturave dhe nder te paret ne ofrimin e sherbimeve me Limousine, si pike operuese ne qendren e qytetit te Prishtines.

Pytje qe po ua bejm secilit diteve te fundit per masat te cilat jemi duke i marr per te parandaluar Virusin i cili dia e dites po perhapet. Duke pare keshillat dhe udhezimet qe cdo dit na vijn nga institucionet e ndryshme, kujdes i madh po shifet edhe ne kompani te ndryshme te cilat bejn sherbime transportit.

Si nje nder te paret edhe kompania Rent a Car KING dhe EXCLUSIVE, sot kishin filluar te bejne Dezinfektimin e veturave te cilat ipen me qera. Nje gjest shum i mire, dhe nje shembull per te gjith se si ta mbajm pastertine dhe higjenen.

“Ne vitin 2008 filluam me sherbimin e dhenjes se veturave me qera, me nje flote prej 15 veturave dhe me nje staf prej 4 veta. Vitin 2009, u hap pika operuese ne Aeroportin e Prishtines dhe gradualisht filloj zgjerimi i flotes se veturave dhe te stafit…” thote për agjencine e lajmeve “Presheva Jonë” drejtori i “King Renta-Car” z.Fidan Bujupi

Sot kompania King Renta-Car operon me mje flote prej afro 170 veturave. Nga viti 2018 kemi filluar edhe me dhenjen e veturave me LEASING OPERATIV ku per momentin jane rreth 60 vetura (veqmas veturave qe ipen me qera) ne kompani te ndryshme ne Kosove.

SHPËRNDAJE