Pas 3 ditësh jashtë funksionit,çezma “te plepat” në Preshevë ka filluar së funksionuari duke rikthyer përsëri shumë qytetarë për të mbushur ujë,pasi që shumë prej tyre atë ujë po e përdorin edhe si medikament (shërues).

Pra të gjithë qytetarët të cilët nga sot e tri ditë më parë janë kthyer me shishe të zbrazta mbrapshtë,i njoftojmë se që sot defektet janë riparuar dhe çezma ka ujë njësoj me të njejtin kapacitet.

SHPËRNDAJE