Ish-Kryediplomati kosovar, z. Enver Hoxhaj gjate dite se sotme ka takuar grup studentesh nga dy universitete te qendrave te rendesishme evropiane, ate te Vjenes dhe te Venedikut me te cilet ka biseduar rrethe asaj se si eshte te ndertosh nje shtet nga themelet, nje histori e jetuar e per te cilen kontribut te vecante ka dhene z. Hoxhaj duke sherbyar ne forma te ndryshme, ku me se shumti ka shkelqyer si Minister i Puneve te Jashtme i Republikes se Kosoves, ku sot sado qe eshte ne opozite me PDK-ne, eshte nje figure shume e rrespektuar ne qarqet diplomatike evorpiane e boterore.

 

Ja postimi i z. Hoxhaj:

Isha i nderuar të bisedoja me një grup studentësh nga e gjithë bota, të Universitetit të Vjenës dhe të Universitetit të Venedikut, me të cilët fola për temën si të ndërtosh një shtet nga themelet si Kosova dhe çka do të thotë ndryshimi tektonik gjeopolitik për botën!

 

SHPËRNDAJE