Akademia Nderkombetare per Shkencat Sociale IASS Florida USA ka akorduar titullin akademik nderi per shkencat sociale z.Flamur Bucpapaj President i Nacional Group Media njekosisht mik i ngusht i USA si dhe gazetarit te Nacional Group Media Enea Cenko. Bucpapaj dhe Cenko falenderojne per kete ndere dhe vleresim sekretarjatin e presidentit te IASS ne Florida USA si dhe gjith miqte tyre ne Tirana qe bashkpunojne me kete akademi.Falenderojne vecmas miqte e tyre Dr.Vangjel Mita dhe perfaqsuesin per ballkanin te kesaj akademie z.Kevin Ylli Paja .Flamur Bucpapaj drejtusi I mediave Nacional Grop dhe Enea Cenko gazetar prej 12 vitesh ne kete media ndihen te vlersuar dhe teper mirnjohes akordimin e titullit akademik te nivele te larta nderkombetare .

SHPËRNDAJE