Me rastin e Dites Nderkombetar te Drejtave te Njeriut dhe 100 diteve te Qeverise se re kosovare, kryeministri Ramush Haradinaj ka pritur nje ekip te agjencise se lajmeve “Presheva jone”, njeherit mysafir te pare nga Lugina e Presheves tek shefi i qeverise se Kosoves, mee rast e zhvilluam nje intevrsite ekskluzive.

Ne kete bisede me njeriu  e pare te qeverise se Kosoves  Haradinaj flet per situaten aktual politike dhe ekonomike ne Kosove 100 dite pas marrjes se timonit te qeverise. Pastaj krymenistri kosovar flet po ashtu edhe per zhvillimet efundit ne Luginen e Presheves, i cili njekohesisht  del me nje mesash drejtuar  liderve ne prag te zgjedhjeve me 24 dhjetor..

 

SHPËRNDAJE