Gazeta Insajderi do të publikojë një seri bisedash të zyrtarëve të lartë të shtetit të cilat dëshmojnë kontrollin e plotë mbi të gjitha institucionet e vendit. Ndryshe kjo quhet mafia politike qe po e han shtetin e Kosoves.

 

Dosja e Shefave: Shteti në dorë të nëntokës

Jane sigurura mbi 10000 biseda telefonike t epergjgura te boss-it  pdk-SE Adem Grabovcit  keto vitet e fndit. Ato jane bere me vendim te gjykates.Ketu Grabovci flet me shefin e tij siq e quan Hashim Thacin , flet me anetare te PDK-së, autortiete ne qverine e Kosoves te cilet i koorupton shntazhon  pe rpune fmailjarve dhe miqve te tij…Ne keto biseda, inicizime shahen nanet shpare te lidereve te LDK-së, puneson jarana e femra per skeretaresha  pa dy dite shkolle, vetem per sex, fyhen e shantazhohen motrat shqiptare etj..

Bisedat dëshmojnë veprimet dhe metodat e Thaçit për të mbajtur dhe forcuar pushtetin me çdo kusht.

Njerëzit me të afërm të tij janë Shkelqim Devolli me të cilin komunikon disa herë në ditë, Hajdar Beqën, Shaip Mujën, Ilhami Gashin e Ramë Bujën, etj.

Njeriu që mban gjallë fuqinë në prapaskenë të PDK-së së pushtetshme është Adem Grabovci. Koordinon të gjitha aktivitet e paligjshme të partisë. I luten të gjithë për kryerjen e favoreve. Ai iu nënshtrohet vetëm dy vetave: Hashim Thaçit e Kadri Veselit.

Adem Grabovcin të gjithë e thërrasin “shef”. I tillë është me veprime kur është fjala për të shpërdoruar autoritetin zyrtar.

Fuqia e tij dhe strukturës së Partisë Demokratike të Kosovës dëshmohet me një seri përgjimesh telefonike që ka siguruar Insajderi. Vetëm për dy muaj, nëntor – dhjetor 2011, ai punëson qindra njerëz, zgjedh dhjetëra kryetarë e anëtarë bordesh, drejtorë ndërmarrjesh e agjencish të pavarura.

 

SHPËRNDAJE