Në një kopsht në Ohio të shteteve të Bashkuara, edukatorja e paemëruar e ka tërhequr zvarrë nëpër korridor, fëmijën që e kishte kapur për dore. Për këtë arsye, zyrtarë të shkollës e kanë suspenduar dhe tani i duhet të del para drejtësisë.

 

“Ka edukatorë të mrekullueshëm, që nuk meritojnë të krahasohen me kolegen e tyre. Për këtë arsye, ajo nuk e ka vendin në këtë mes”, është raporti i zyrtarëve të kopshtit

Rreth rastit kanë reaguar këshilli i prindërve dhe organizatat për të drejtat e fëmijëve, në kërkim të bëhet më shumë për mirëqenien e fëmijëve. 

SHPËRNDAJE