Kristiano Ronaldo është një mashkull me fat sikur edhe ky top ndërmejt këmbëve të Iirnichkës që sillet e pështillet atypari… Ronaldo, përveçse që është lidhur me një prej femrave më seksi në planet Irina Shay  e cila si përpara ashtu edhe mbrapa , me prapanicën e saj shtyn të xhelozojnë  edhe më shumë miliona meshku ndaj këtij Ronaldos…Se është keshtu ja edhe fotoja dhe videoja me format ekselancë të Irinës….VAZHDON përmes LIKE...[wp-like-locker]Një prej tyre është edhe modelja dhe aktorja shumë seksi portugeze, Paula LaBaredas. Kjo e fundit po ndjek çdo ndeshje dhe po bën tifozllëk për Portugalinë, por mbi të gjitha për Kristiano Ronaldon. Irina ndoshta duhet të fillojë të bëhet merak!

 

[/wp-like-locker]

Për cka Like ?…thjesht për mbrojtjen e  fëmijëve nga fotot, që nuk i takojnë  moshës (-18+)  së tyre.

Ju falemnderit për mirëkuptim !

REDAKSIA

 

SHPËRNDAJE