Ne zonen  kufiare mes Kosoves dhe Serbise (ne fsh. Depce) dje ne mbremje ne rreth ores 18 jane kapur 6.23 kg droge (marihuana) njoftojne agjencia informative “Presheva Jone” duke ju referuar buirmve te policise loklale te Presheves. Ne fakt droga eshte gjetur ne autobusin e linjen Gjilan-Presheve ne ne nje valegje e “pashoqeruar” nga pronari

Presheve (Depce), 22 tetor/ AIK-Presheva Jone

Pra. utobusi i linjes Gjilan-Presheve, pasi kalon kufiri, e Kosoves, pas nje kontrolli rutinor policia  e Preshves zbulon drogen dhe autobus, i cili me pastaj eshte derguar ne stacuionin  policor ne Presheve ku bashke me udhteraet per qellim hetuesie mbahet deri ne oren 23. Ne fakt droga eshte gjetur ne autobusin e linjen Gjilan-Presheve ne ne nje valegje e “pashoqeruar” nga pronari . Ne ate mbremje kiste kryesiht studente dhe udhtare rasti per jo edhe “probari” I droges I cili sigrusiht e prisahte diku ne Presheve. Por, policia ne bashkepunim me policine rajonale ka arritur suksese qe pas pak oresh te kapet edhe i dyshuari i kesja sasie te droges i cili kishte lene ne autobus drogen me destiancin  ende te pacaktuar..Se eshte fjala ketu per nje person apo per nje rrjete me te gjere trafikantesh qe furinizojne Presheven me droge mbetet te shifet pas hetuesive te policise lokale.

SHPËRNDAJE