medvvvFtohen të gjithë bashkatdhetarët, pavarësisht se nga cila trevë e atdheut vijnë dhe kudo që jetojnë dhe veprojnë ata, se të shtunën më 25 dhe 26 qershor, Shoqata Humanitare “Medvegja”, me qendrën e saj në Fully të Valisit/Zvicër, organizon manifestimin tradicional kulturo-sportiv e humanitarë.

Më 25 qershor, Shoqata Humanitare Medvegja në Zvicër, mban koncertin e madh në stadiumin e qytetit në Fully të Valisit me këngë e valle, ku do ju argëtojnë këngëtarët Remzije dhe Nexhat Osmani, si dhe SHKA “Medvegja”, ndërsa të dielën më 26 qershor turniri i futbollit, ku do të ketë edhe risi të tjera. Ejani në mesin e medvegjasëve. Ju mirëpresim nga ora 19.30, në adresën Stade de foot Case postale 121, 1926 Fully. Për informata të tjera: 079 637 66 48.

Ju mirëpresim nga ora 19.30, në adresën Stade de foot Case postale 121, 1926 Fully.D.Hebibi

SHPËRNDAJE