imammaEdhe ky hoxha i Fyromit u ngul si ajo Dërivishi,  pat qejf pak mi dal emri dhe ftyra nëpër gazeta përmes emrit Shefqet Krsaniqit

Presheve, 5 gusht -Edhe ky myftia i FYROM-it me emrin Sulejman efendi Rexhepi  duket se i mbet zhig per t mos u perzi pak me “prostitukat e disa portaleve” qe ja mveshen dijetarit me renome boterore prof.dr, Shefqet Krasniqi.  Edhe pse akademiku kosovar dr. Krasniqi  demantoi dis aspkulime te prtalve kosvare, ai ka hspjguar qarte due rikonfirmuar se “Nuk është haram me shku në deti” dhe se “Motrave shqiptare asnjëherë nuk u them prostituta..” debatet dhe reagimet “n’thate vazhdojne” kunder ketij dijetarit te njohur boteror.

Megjithëse u përfol shumë për deklaratat e tij, hoxhë Shefqet Krasniqi per agjencine e aljemeve “Presheva onë” ka demantuar te gjtha shkrimet e fundit tendecioze ne disa portale. Ai shpjeguar qarte4 se se ato jane spekulime dhe dezinformata nga keto prtala tahsme te njohur provaktive (ngucakeqe) ne Kosovë. Krasniq ka pohuar shkout se  “nuk është haram që të shkohet në deti.Krasniqi ka thënë se Zoti e ka krijuar detin për njerëzit, mirëpo ekzistojnë disa rregulla se si shkohet në deti. Dhe se “motrave tona shqiptare asnjëherë nuk ju kam thene  prostituta.” Dhe duke se ky piriMyftia, hoxha a cka eshte ky nga FYROM-i duket se nuk i paska lexuar shpgmeietm demantet e ima Krasniqit,  dhe paska  reaguar pak me vonese, sikur ai “pas paazreit të molla shaqirit”  duke me shume per mi dal emri dhe ftyra nëpër gazeta, sikur asaj filozofes me emrin Aferdita Dervishi.

A po e shfrytëzojne ne këte rast jo vetem disa portale, por edhe disa hoxhalare e “inetelektuale” anonime qe ja njohim historine e tyre se si kane diplomuar, qe përmes emrit te imam Shefqet Kransiqit te bejne emer te dalin neper mediat me fotografi ?!

Madje ky miftia i FYROM-it  paska sygjeruar akademikun Shefqet Krasniqin “qe t mos merret me grate e huaja..” ?! Sipa stij don te htote se shiatre tnuduhet t emerren, t ekujdes me grate shiptare , por t etjeret, dmth italianet apo bullagret ne plazhet e te cilave vende ku ato merren me prosticion. Agjencia e lajmeve “Presheva Jone” ju perkujton myftiun nga FYROM  Molla Sulejman efendi Rexhepi  me  fakte dhe deshmi se sot mbi 70.000 (shtatëdhjetë mije) femra shqiptare “ngrihen” me pare (e shesin trupin e vete) dikush  prej zor e dikush per pike qejfi.  Vetem ne këte evropen e famshme (Itali, France, Belgjike, Gjermani, Zvicer..) jane mbi 50 mije prostituta (shqip lavire) ose maqedonisht “kurvata”..Ngas sygjerime te Sulejman efendi Rexhepit drejtuar imam Krasniqit del  se me mire te huajt e merrne me grate tona, se sa ne ?!

SHPËRNDAJE