Ministri i Arsimit, Ramë Buja do të takojë sot presidentin e Bordit Ekzekutiv të Qendrës Evropiane për Paqe dhe Zhvillim të Universitetit të Paqes, Albert Maes, me të cilin do të nënshkruajnë marrëveshjen për themelimin e Universitetit Evropian për Studime Zhvillimore në Kosovë, me seli në Graçanicë e Re. Qendra Evropiane për Paqe është themeluar nga Kombet e Bashkuara.

SHPËRNDAJE