Preshevë, 23 shkurt  -Lidhur me vizitën e paralajemëruar te presidentit shqiptar Bujar Nishani në Bujanoc me 7 mars permes agjencisë së lajmeve “Presheva Jonë” ka reaguar edhe lëvizja serbe “Dveri” duke  i përkujtar kryeministrin Serb Aleksandar Vucic se “Lugina e Preshevës  është Serbi dhe obligimi i tij është që të mbroj të drejtat e popullit serb që jetojnë në këtë rajon multietnik..”  transmeton agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”

“E pyesim kryeministrin Vucic, se a ka marrur leje presidenti shqiptar Bujar Nishani nga Beogrdai që të vizitoj Bujanocin me 7 mars? Kjo vizitë është shqetësuese për popullin serb që kanë frigë se pozita e tyre do të përkeqësohet më shumë..” thuhet nder tjera ne reagimin e keitj grupacionin serb te ashtuquajtur “Dveri”

DVERI serb kritikon vizitin Nishanit ne Preshevë,  por e “njeh” Kosovën me gjithe Preshevën. Ne fak tketu ms esdhte fjal pe rnjohje por për hakerët t ecilet ja “shkëputën” Kosovën, Serbisë

Në të fundit koalicioni parazgjedhor DSS-video Dveri tregojnë hartë të Serbisë pa Kosovën. Ata pretendojnë se kanë qene  vitkimew  “hackereve”. Ndërsa lideri i Dveri Boshko Obradovic flet për luftën kundër korrupsionit, dhe prapa tij shihet harta e Serbisë, ku “mungon” Kosova.

 

SHPËRNDAJE