Druri më i gjatë në botë, rreth 83 metra, “General Sherman”, ishte në mesin e disa drurëve që u mbështollën me folie alumini për t’i mbrojtur nga zjarret që e kanë përfshirë pjesën perëndimore të ShBA-së.

Drurët e kopshtit kombëtar “Sequoia” dhe në muzeun natyror “Giant Forests” u mbështollën me mbulesë alumini që mund ta durojë të nxehtit intensiv për një periudhë të shkurtër, tha një zyrtar  i zjarrfikësve.

SHPËRNDAJE