Gjenevë, 31 janar (AIP) – Mbështetësi më i madh i RTK-së Unionit Evropian të Transmetuesve  (EBU) vazhdon ta përkrah dhe bashkëpunoj me Radio Televizionin e Kosovës. Në  kudadër të këtij bashkëpunmi sot drejtoresha e përgjithshme e Unionit Evropian të Transmetuesve, Ingrid Deltenre ka pranuar një letër nga drejtori i posazgjedhur Mentor Shala, ku kërkohet një takim, vizitë me kreun e EBU-s në Gjenevë për 10 shkurt (të dielën), ka mësuar agjencia e lajmeve në Zvicër “Presheva Jonë”.

 

Pamvarësisht se drejtoresha e EBU-s mund të gjendet jashte vendit ato ditë,  qëllimi i kësaj vizite nga ana e kolegeve nga RTK-së  ka për qëllim për  njoftimin e drejtorit të ri  Shala me stafin e EBU-s  dhe për bashkëpunimin e këtij mediumi me këtë organizatë mediale të Unionit Evropian të Transmetuesve me seli në Gjenevë.

SHPËRNDAJE