229822_531803410168203_1936571549_nZonja Kadaj Bujupi ne nje komunikim me “Presheva Jone” i ka konfirmuar se po kane veshtiresi te futen ne salle dhe mbase edhe nuk do tu lejohet…

SHPËRNDAJE