Një javë pa smartphone apo celularë? Është ë pamendueshme për adoleshentët gjermanë, të cilët heqin dorë më lehtë nga televizionin dhe seksi për të,është ky rezultati i dalë nga një sondazh i institutit Forsa.

Thuajse 2/3 e 600 gjermanëve mes moshës 14 dhe 19 vjeçare të intervistuar do linin me kënaqësi pas dore televizorin por jo celularin, sidomos nëse do ishte smartphone apo ndonjë tjetër i llojit të fundit.

Sakaq 60% e të anketuarve shprehen se do hiqnin më lehtë dorë nga seksi se sa nga telefoni.

 

SHPËRNDAJE