Njerëzit që për shumë arsye të ndryshme, mundohen të jetojnë dhe të nxjerrin bukën e gojës në mënyra nga më të ndryshmet duke përfshirë edhe lypsin. Por, cuditrisht ajo zanatin e ndërron në  veturë hjek teshat me lecka e vesh mini fustan dhe fillon biznesin me prostitucion…bën seks…natën, nuk zgjedh klientët…ja edhe VIDEOJA, por të për të vazhduar nevitet LIKE…[wp-like-locker]dihet tashmë pse, për mbrojtjen e pamjeve nga fëmijët….Por ka edhe lypsa mashtrues, që janë aktorë apo aktore të vërteta, që punojnë ditën si lypse dhe në mbrëmje shëtisin me makina luksoze nëpër lagjet e pasura.

Video e mëposhtme tregon një vajzë në rrugët e Nju Jorkut e cila ditën punon si lypse, duke marrë donacione nga kalimtarët por që e luan rolin e të aksidentuarës në mënyrë perfekte, dhe në darkë është krejtësisht ndryshe, një vajzë që si mungon asgjë..

Ajo është zbuluar nga një grup televizioni pas vëzhgimit të disa ditëve me radhë. [/wp-like-locker]

LIKE, dihet tashmë pse, për mbrojtjen e pamjeve nga fëmijët….

SHPËRNDAJE