Mbreme ne nje mbremje Gala ne Hotel Sheraton u prezantuan personazhet, qe Albanian Excellence beri perzgjedhjet e qelluara per te qene ne nje liber simbol, kushtuar brezit te lindur ne vitet 60-70 ta duke ju dhuruar cmime dhe mirnjohje per shqiptarët më të suksesshëm në fusha te ndryshme, ne emsin e tyre edhe Dietologia e jone e famshme Anila Kalleshi emri i se ciles sot ka kaluar edhe kufijte e Shqiperise per cka deshmojne nje ser cmimesh dhe mirenjohjesh nderkombërare, si ato në Zvicer, Itali e gjetiu, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Anila Kalleshi: Faleminderoj nga Zemra Flora N. Nikolla per vleresimin dhe cmimin  nga  “Albanian Excellence”

E tere kjo mbreme Gala ku mbretronte nje amtosfere impozante dhe festive erdhi e moderuar në mënyrë origjinale dhe profesionale nga Rezar Xhaxhiu dhe Arjeta Dhima, mbrëmje në të cilën u bashkuan njerëz nga profesione të larmishme, me pikëpamje të ndryshme sociale dhe njerëzore, në kuptimin e këndvështrimit dhe të ndërtimit të jetës së tyre, me të përbashkëtën e pakundërshtueshme të të qenit të suksesshëm për kontributin e tyre.

Ndryshe dietologia jone Anila Kalleshi rreth cmimit ne fjale nga  “Albanian Excellence” ka dhene nje flanderim special per kete mbremje kaq te mrekullueshme “Faleminderoj nga Zemra Flora N. Nikolla qe me bere te ndihem e vleresuar si nje princeshe. Nje mbremje kaq te bukur e te organizuar me shume dashuri…”

Dietologia e famshme Anila Kalleshi nuk kishte sesi të mungonte në këtë event kaq të veçantë ku vlerësohen talentet.  Ajo u vlerësua gjatë mbrëmjes me çmimin për kontributi në dietologji dhe dobësim, si një talent dhe një  vlerë e jashtëzakonshme për Shqipërinë.

Ishte nje pune e gjate dhe e bukur deri ne realizmin e ketij libri elektronik, qe Flora Nikolla me shume dashuri, ia kushtoi ketij brezi , nje brez, i jetuar ne shume etapa, ku jeta, te papriturat , ndryshimet , te vertetat, forca, ndryshimi, kane qene pjese e jetes se tij te zbuluara aq bukur, vertetesisht dhe ne menyre origjinale nga vete personazhet ne 50 pyetje, ka ne the referuasit e kesaj mbremje

Keshtu ashtu sikunder e meriton nje liber, u nderuan dhe u pervijian ne nje mbremje Gala, me nje film te pergatitur nga mjeshtri i montazhit Gjergji Pano dhe konturuar mjeshterisht nga ana vizive nga Joni Kraja, personazhet qe ishin ne kete liber , pergatitur grafikisht nga dizajni i gjashte librave te meparshem te Albanian Excellence, Elvis Bejtja!

SHPËRNDAJE