buuuBujanoc, 28 korrik  -Shoferët e taksive që ngasin në linjat lokale nga Bujmnapoca per ne Vranje apo pjese tjera te Serbise ankohen për rregullat e reja qe sipas tyre po ju rrezikohet buka, shkruan agjencia e lajmeve “Presheva jone’

Po, bani vaki  shkuat me taxti ne Vrasnje apo me larg keti qyteti duhet ta paguani shoferit ‘duplo” ndryshe nuk shkon dot, spes eshoferet nuk t emarrin fare. Ata arsetohen se nga Buanca deri ne Vranje e andje njerzit vlojne , nuk ndalen se udhetuari..por halli i tyre ehste se pe rte kthye rnga vranja deri ne Bujanoc nuk kthehn kush me, nuk udheton njeri ?! dhe ata jane te bolguar te kthehen thatre pa asnje udhetar te cilet humbin jo vetem para per benizne po edhe kohe.

“Vlla derzhava na mbyti. Po shyqyr n Zotin kam edhe nje pune tjeter se me e pas vetem ket pune  me taxi kish vdek moti pe rbuke..” thote per “Presheva jone’ V.L. nga Bujanoca

 

SHPËRNDAJE