sbmmm

Me dedepittputen e Kosovës Duda Balje, shtohet muhabeti ne koluaret  dhe sallat e qeverise së Kosovës kunder shamisë, shtohen edhe deputet me shamia. Nuk jane keto dy deputet kosovare as te parat e as te mbramat që vejne shami. Para tyre ka pasur edhe shume deputete, politikane apo personalitete, femra keto te feve tjera, yje te njohur boterore, deri ne Hollivood qe kane vëne shami, ka skruar agjencia  elajemeve “Presheva jonë”

 

Edhe deputet e parlamentit shiptar me shami (Esmeralda Shkjau)

Pra, me deputen e Kosovës Duda Balje Duda Balje shothet  një deputete shqiptare me shami, tahme ne  parlamtin kosovare, sespe aty ka edhe shume emra tjera pa shamija si serbe, rome, ashkali, malazee etj…te cilat njihen si kosoavre” përshkak mutietnicitetit.

 

Keshtu, pas deputetes  se drejtesise Labinotë Demi – Murtezi, do të jetë deputetja e parë me shami në Kuvendin e Kosovës duke tme shami edhe deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje e cila ka publikuar disa fotografi në rrjetet sociale, në të cilat shfaqet e mbuluar me shami. Pas tyre sigurisht edhe shume tjera do t’i bien “pishmanit”, qe sipa styre ma mire vone se kurrë.

 

Deputja e Kosovës Duda Balje ka treguar se është mbuluar për shkak të Mevludit dhe e ka falënderuar Zotin që i ka dhënë fuqinë dhe këndelljen drejt përfundimit të doktoraturës.

Nuk ka dyshim se Duda duket shumë mirë edhe me mbulesë.

labinote-demi-murtezi1

SHPËRNDAJE