http://www.botasot.info/img/Michael-Fuchs.jpgAnëtari i parlamentit gjerman nga radhët e konservatorëve është cituar të ketë thënë se Greqia ka bankrrotuar dhe se, sipas të gjitha gjasave, duhet të paguajë të paktën 50 për qind të borxhit të saj.

Zëvendëslideri i aktiviteteve të partisë kristian-demokrate (CDU) në parlament, Mihael Fuks, i tha gazetës “Rheinische Post” se Greqia është e thyer pavarësisht tërë ndihmës financiare nga Bashkimi Evropian.

SHPËRNDAJE