vettPrishtinë, 27 qershor  -Kreu i deputetëve nga Lëvizja Vetëvendosje, ka dokumentuar, sipas saj se cili është kufiri i vërtetë ndërmjet Kosovës dhe Malit të Zi te ciler edhe e kane vene flamurin kombëarm aty ne “megjë”, njfton agjencia  elajemeev “Persheva jonë”

“Kjo pikë është kufiri i vërtetë në mes të Kosovës dhe Malit të Zi, ku ne, Deputetët e Republikës së Kosovës, e vendosëm këtë shenjë, e cila është 8 km prej pikës ku gjindet policia e Kosovës dhe 2 km nga ajo e Malit të Zi. Ne vazhdojmë ta kundërshtojmë faljen e tokave të Kosovës me çdo kusht…” ka shkruar nder tjera ne fb Donika Kadaj-Bujupi

Fisnik Ismaili ka publikuar një fotografi në llogarinë e tij në Facebook, ku shihet bashkë me Albin Kurtin, Donika Kadaj Bujupi, Glauk Konjufca dhe Ismajl Kurteshi, tranmseton agjencia  elajemeev “Presheva jonë”

Në sfond të fotos shihet tabela kufitare me atribute shtetërore dhe prapa saj flamuri kombëtar.

“Kjo pikë është kufiri i vërtetë në mes të Kosovës dhe Malit të Zi, ku ne, Deputetët e Republikës së Kosovës, e vendosëm këtë shenjë, e cila është 8 km prej pikës ku gjindet policia e Kosovës dhe 2 km nga ajo e Malit të Zi.

Ne vazhdojmë ta kundërshtojmë faljen e tokave të Kosovës me çdo kusht”, shkruan në Facebook Ismaili.

SHPËRNDAJE