Doktor Besforti eshte nje djalë i ri nga Struga, por qe biznesin e tij e ka shtrire edhe ne Shkup dhe Prishtine duke ofruar sherbime profesionale dhe shume cilesore ne fushen e shendetit te dhembeve.

Derisa po qendronim ne ordinancen e Besfortit, e takuam Ismet Sujam, nje shqiptare qe jeton e vepron ne Amerike, e qe kishte ardhur enkas per t’i rregulluar dhembet te Besforti. Z. Ismeti eshte pronare i nje restorani shume te famshem atje, me emrin Cakor.

Ne ordinancat Besfort Ahmetit, mund te gjeni sherbime dentale ne cdo kohe, por edhe trajtimin do ta keni te sigurte, pasi qe ne keto ordinanca eshte sjelle pervoja e doktorit, te cilen e ka marre neper vende te ndryshme te botes, dhe e ka sjelle ne ardhe, per tu sherbyer shqiptareve.

 

SHPËRNDAJE