Ambasadori amerikan, Kristofer Dell pret që qeveria e re e Kosovës të formohet para 17 shkurtit, ditës së pavarësisë së Kosovës.

Ai po ashtu beson që shifrat për koalicionin janë dhe se nuk ka pse të humbet kohë. “Është simbol i rëndësishëm që në përvjetorin e tretë ta keni një qeveri të re plotësisht funksionale”, ka thënë Dell.

SHPËRNDAJE