Adolf Hitler vuante nga senoziti dhe e kuronte me kokainë, vuante edhe nga një fryrje në organizëm dhe për tu kuruar përdoret ekstrakte nga testikujt e demave.
Këto të dhëna dalin nga kartela klinike e tij, nga mjeku personal Theodor Morell në dokumentin e përbërë prej 47 faqesh.
Mësohet se kartela e tij klinike do të dalë në ankand në faqen e internetit në “Alexander Historical Auctions”, në Stamford të Connecticut.

SHPËRNDAJE