Së fundi, sukseset e shqiptarëve nëpër botë, sin ë art, sport e kultur, kanë pasur nevojë për një ndjekje paralele edhe nga ana e modës, për të cilën shqiptarët gjithmonë kanë qenë të etur për ta ndjekur.

Ka qenë ndër vite mungesë evidente e brendeve të famshme botërore jo vetëm në Shqipëri, por në gjithë Ballkanin, por, falë angazhimit të madhë të njerëzve ambicioz e të vendosur që paralel me secilin zhvillim, t’ia mundësojnë shqiptarëve që të jenë në hap me trendin, në hap me modën.

Në Tiranë, këtë boshllëk viteve të fundit e ka bërë të pa përfillshëm DAKA BREND dhe vajzat e djemt ambicioz të kësaj kompanie, të cilët kujdesen që shijen e të rinjëve shqiptarë ta plotësojnë me cmime konkurruese por edhe më afër se kurrë.

DAKA BREND ka sjellë në shitoren e sajë brende si Moncler, Louis Vuitton, Balenciaga, Dolce Gabana, Fendi etj, produktet e të cilave mjafton që t’ia tregojnë tek lokali dhe nëse tashmë nuk gjindet në lokal, ata mund ta sjellin për pak ditë tek konsumatorët.

Po ua paraqesim linkun e INSTAGRAMIT të tyre në mënyrë që të bindeni vetë me gjithcka që DAKA BREND ofron, do të bindeni…

https://instagram.com/dakabrandman?igshid=MjljNjAzYmU=

 

SHPËRNDAJE