Aktivstet ukrainase te FEMEN para ca ditesh reaguan per vdekjen mizere të Oksana Makar ende jo tetëmbëdhjetë pranvera, vdiq pas tri javësh vuajtjesh në shtart, pasi ajo ishte përdhunuar dhe djegur në flakë, por sulmuesit e saj, tre kriminelë të kësaj vepre lirohen pas pak ore ?! Oksana e përdhnuar e cila nuk ishte e mbuluar, por ishte e zhveshur,  me mini duke ecur normal rrugëve…prej nga edhe plasë sherri , i turren asaj disa huliganë dhe arrinë deri tek akti kriminal që ajo ta përdhunojnë të renë 18 vjecare, ka njoftuar agjencia informative “Presheva Jonë”.

Ndërsa po sot keto aktivistet e zhveshura nga lëvizja feministë “Femen”, kanë protestuar para Kullës së Parisit, për më shumë të drejta të grave myslimane, duk ekerura ato të zhvishen?!..Ato kanë protestuar kundër “politikës anti-femërore të islamit”, duke i ftuar myslimanet që ta ngritin zërin kundër ligjeve të Sheriatit, raporton AFP.

Në pllakatet që mbanin ato ftohen myslimanet “të zhvishen”, ndërsa në një tjetër shkruan “unë jam femër e jo objekt”.

Grup i vajzave ka vite që proteston në këtë mënyrë për probleme të shumta që prekin Evropën, duke u bërë brend i mirëfilltë i Ukrainës.

SHPËRNDAJE