Një qytetar ka debatuar me kryeministrin Rama pasi tha se Covid-19 ka qarkulluar në vendin tonë që në muajin janar të këtij viti.

Ai i shkruan në rrjetin social të kreut të qeverisë që virusi e ka kryer efektin e vet dhe nuk kanë më rëndësi masat që ka marrë qeveria.

Rama me ironi i kërkon që të nxjerrë fakte të tjera për të shpëtuar planetin.

Replikat
Qytetari: Ae din qe ky virus ka qe ne janar mos me heret,virusi e ka bo efektin e vet,qa jan kta lloj masash qe merrni pas tre muajsh,apo si me.ni rast thuj te tallem çik me kte popull,a mjer populli shqiptar ne dore te kujt ka ngel me e udhëhequr
Rama: shih shih shih, hajde profesor hajde, po me cfare diplome dhe eksperience e ke arritur kete konkluzion qe virusi e paska mbaruar punen qe ne janar? Se po te jesh i fushes paske zbuluar si te shpetosh planetin dhe vetem na e trego me fakte, qe te te nxjerrim urgjent te shpetosh Ameriken, Kinen dhe Europen

SHPËRNDAJE