Shtetet e Bashkuara i dhanë Ukrainës informacione të mjaftueshëm për lëvizjet e forcave ruse, të cilat rezultuan në vrasjen e disa gjeneralëve rusë nga ushtria ukrainase.

Lajmi u dha nga disa burime të informuara përCNN të cilat deklarojnë se dhe fundosja e anijes së luftës Moskva erdhi si pasojë e të dhënave të detajuara nga amerikanët.

erikane për të konfirmuar nëse ishte Moskva. Shtetet e Bashkuara konfirmuan se ishte kryqëzori dhe dhanë informacione për vendndodhjen e tij.

Është e paqartë nëse SHBA e dinte nëse Ukraina do ta sulmonte anijen ruse dhe nuk ishte e përfshirë në vendim./A2CNN

SHPËRNDAJE